Foredrag om den ny tids

ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS

Få uvurderlig indsigt i hvad den næste generation af dygtige medarbejdere drømmer om

BOOK FOREDRAG

Foredrag om den ny tids

ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS

Få uvurderlig indsigt i hvad den næste generation af dygtige medarbejdere drømmer om

BOOK FOREDRAG

I FREMTIDEN SKAL PERSONLIG OG PROFESSIONEL SUCCES FØLGES AD

DE VIRKSOMHEDER, DER TROR, AT DE KAN GØRE SOM DE PLEJER,

OG AT MEDARBEJDERE ER NOGET MAN EJER

- DE LEVER PÅ LÅNT TID

JEG FORSKER I, SKRIVER OM, LAVER PODCASTS OG HOLDER FOREDRAG OM FREMTIDENS NYE MENINGSFULDE ARBEJDSLIV

For måske kommer min generation til at arbejde til vi dør - så det skal edderbordyleme være det værd!

DET SIGER MINE GLADE KUNDER:

Vi går ikke tilbage til det, vi plejer nu

Jane giver kærlige “los-i-nos”, når hun udfordrer, nytænker og går nye veje.

Det lyder måske ikke rart, men det er skønt og tiltrængt at tage stilling til, hvem vi vil være i fremtidens arbejdsmarked.

⭐⭐⭐⭐⭐

Niels Jørgen Kristensen

/ Professionelt bestyrelsesmedlem

Et energibundt og en gribende oplægsholder

Budskabet om at hvis vi ønsker forandring i sit liv, så skal vi turde satse og ikke være bange for at fejle står knivskarpt og forankret i vores bevidsthed.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Charlotte Marcher Bernard
/ Niels Brock

Hun gav os noget at tænke over

Jane udfordrer enten/eller retorikken i professionel og personlig succes. Hun viste hvordan modet til at prøve nye muligheder af i virksomhederne skaber rammerne for fremtidens arbejdsliv.

⭐⭐⭐⭐⭐

/ Det Nordjyske Mediehus

JEG ER

JANE HOVGAARD

OG JEG VED, HVAD DEN NÆSTE GENERATION VIL HA’ - FOR JEG ER SELV EN AF DEM!

Lær at forstå os, for så bliver vi en drivkraft ind i den ønskede fremtid i stedet for en forkælet forstyrrelse.
Jeg har dedikeret mig til at gøre det nordjyske erhvervsliv konkurrencedygtigt og fremtidsparat, men rejser rundt i hele landet.
Jeg har igennem mere end 15 år som revisor og økonomichef fundet mønstre i, hvad der får de bedste virksomheder til at skille sig ud fra resten.
Udover at holde foredrag agerer jeg strategisk sparringspartner for ejerledere og uddanner fremtidens ledere - alt sammen med fokus på fremtidens måde at arbejde og drive forretning på.

 

BOOK FOREDRAG

MERE OM JANE

Drømmer du om at skabe en kultur, hvor dine medarbejdere føler sig som en succes både i arbejds- og privatliv, så er du landet det rigtige sted.

Da fremtidsforsker Jane Hovgaard blev mor, nægtede hun pure at gå på kompromis med sine professionelle ambitioner. Det er den grundlæggende og uudtømmelige motivationskilde for Janes livsmission om at få det omsorgsfulde forældreskab og den passionerede karriere til at gå hånd i hånd, ved at nytænke den måde vi arbejder, uddanner os og lever på

I sin virksomhed FUTUREFIT by Jane Hovgaard formidler hun med nordjysk enkel- og overskuelighed, når hun træner fremtidens ledere, talenter og ildsjæle i de 9 vigtigste kompetencer, som fremtiden kalder på efter devisen “Complexity is the enemy of execution”.

Jane er kendt for at servere den ene aha-oplevelse efter den anden - altid underbygget med lækkert billedsprog, konkrete eksempler, personlige erfaringer og sin lune, nordjyske humor.

Jane har en kandidatgrad i revision og har, efter 15 år med titlen som revisor og CFO, dedikeret sit liv til at formidle og inspirere til fremtidens måder at arbejde, uddanne sig og leve på. Hun bygger bro mellem den gamle og nye verden med et sprog der er til at forstå.

Jane Hovgaard er født i Danmark i 1986. Hun har en særlig kærlighed til Nordjylland, hvor hun er født, opvokset og bosat med sin familie. Her har hun igennem mange år finpudset sin nordjyske bullshit-detektor og nul-tolerence overfor tomme floskler, smarte buzzwords og “forklar-mig-røv”.

Hun startede sin karriere i KPMG, arbejdede i 15 år som revisor og økonomichef, og har igennem hele sin karriere vægtet udvikling af mennesker ligeså tungt, som hvad vi kan bruge tallene til. Når du lader øjnene glide ned over Janes CV, finder du blandet andet titler som revisor, økonomichef, lektor, censor, fremtidsforsker og mentaltræner.

Forbered dig på at høre de sandheder, de andre ikke tør fortælle dig, og på at få de nødvendige los-i-nos, der får dig til at rykke ind i fremtiden - også på de dage, hvor du ikke lige orker. For Jane har tabt sit hjerte til alle de gode mennesker, som har dedikeret sig til at løse gode problemer - Jer som kan, vil og som ikke vælter i lidt blæsevejr

Jane Hovgaard er den ekstroverte type, der skaber mening i dialogen med andre. Hun har en forkærlighed for spioner og superhelte, festivaller og dybe samtaler med visionære mennesker, der har prøvet lidt af hvert.

SÅDAN BOOKER DU ET FOREDRAG

SKRIV ELLER RING

Fortæl mig hvor, hvornår og hvad i ønsker jer

VI MØDES ONLINE

Vi afstemmer indhold og succeskriterier

FOREDRAG

I læner jeg tilbage og lader jer føre med på tur ind i en episk fremtid

KONTAKT-INFORMATIONER

30484736

FOTOS

VIL DU VÆRE EN DEL AF VERDENS (MÅSKE) BEDSTE NYHEDSBREVS-UNIVERS?

Vil du være en del af verdens (måske) bedste nyhedsbrevs-univers, hvor jeg deler ud af tips og tricks, der klæder dig på til at lykkes i fremtiden - og hvor jeg med jævne mellemrum udlodder en gratis superfeedback.
I en superfeedback får din virksomhed får en tur i fremtidsmaskinen, og du får en overblik over, hvordan du kan bruge udvalgte trends som en strategisk konkurrencefordel.

Nyhedsbrevet er din adgangsbillet til den pulje, der bliver trukket superfeedback-vindere af.